Background Image

Telefoon 020 - 6183772   |   Fax 020 - 4891398

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de app MedGemak en eventueel het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

Vacature Apotheker, Apotheker assistent, Zaterdag hulp

Vacature zaterdaghulp apotheek Amsterdam

Student farmacy of geneeskunde gezocht(M/V)
Zaterdag hulp,  7,5 uur, per direct


Over onze apotheek:

Staring Apotheek is een zelfstandige apotheek  gevestigd aan de Overtoom in Amsterdam. Door onze locatie in Amsterdam Oud West hebben we een leuke kring van multiculturele cliënten. Vaak zijn dat zijn naast lokale bewoners ook expats en toeristen.


Ons enthousiaste team bestaat uit één apotheker/eigenaar, gediplomeerde assistentes, bezorgers, drogisterij-, administratief- en algemeen ondersteunende medewerkers. 
Samen werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening  in teamverband. Er vinden geen bereidingen meer plaats in de apotheek. In ons team zijn collegialiteit, zorgvuldig en klantgericht werken essentieel. 

Staring apotheek is open van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30, donderdag koopavond (20:00) en op zaterdagen van 8:30 uur tot 16:00 uur.
Bij Staring Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting en verbetering van kwaliteit. Deze aandacht hebben we zowel binnen het team als ook voor onze cliënten.

 
Wie zoeken wij>

Een leergierige student farmacie of geneeskunde die meehelpt en daarbij de openbare apotheek en de werkzaamheden die daar plaats vinden leert kennen:

  • Je helpt mee met logistieke proces
  • Geeft voorlichting en uitgifte advies.
  • Je draagt bij aan de nauwkeurig zorg voor het afhandelen van recepten binnen de apotheek volgens protocol.
  • Het zorgvuldig bewaken van de voorraad.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een student farmacie of geneeskunde met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Omdat er veel buitenlandse cliënten in de apotheek komen is het spreken van Engels een pré. 
Ervaring en bekendheid met het assortiment en de processen in de apotheek is gewenst maar kan je worden geleerd.
Je bent communicatief vaardig, hebt aandacht voor details, stressbestendig en hebt een collegiale en klantgerichte werkhouding.
Wat bieden wij jou aan?

Een pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Apotheken. Hiernaast bieden wij onze medewerkers ruime opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles in een collegiale werksfeer en de dynamische werkomgeving aan de gezellige Overtoom in Amsterdam Oud-West.

Heb je interesse in deze functie?

Schrijf dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen sollicitaties met CV en motivatie als bijlage worden in behandeling genomen.
Voor meer info over deze baan kun je contact opnemen met Klaas Koers, apotheker, op telefoonnummer 020 - 6183772


*Sollicitaties van kandidaten, die niet over het vereiste diploma beschikken, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!