Background Image

Telefoon 020 - 6183772   |   Fax 020 - 4891398

Graag uw aandacht voor het volgende tijdens de corona crises:

  • Herhaal medicatie aanvragen voor 11:00 uur bij huisarts of apotheek kan na 2 werkdagen opgehaald worden na 11:00 uur
  • maximaal 5 bezoekers tegelijk in de apotheek
  • kom zoveel mogelijk alleen naar binnen, laat uw kinderen thuis.
  • NIET naar binnen indien u last heeft van hoesten, verkoudheid of koorts en vraag of iemand anders om uw medicatie op te halen
  • Betaling alleen per pin of credit card
  • Oude medicijnen pas inleveren nadat alle maatregelen in Nederland zijn opgeheven

 

Apivita Holistische cosmetica in Amsterdam

Apivita maakt sinds 1979 effectieve en holistische cosmetische producten die zowel de gezondheid als schoonheid bevorderen.

Deze Apivita lijn is zeer uitgebreid verkrijgbaar in Amsterdam bij Staring Apotheek

Nikos en Niki Koutsianas, allebei apothekers, ontmoette elkaar voor het eerst bij een lokale apotheek in Athene in 1972, waar ze hun gedeelde passie voor de natuur ontdekten. Ze trouwden in diezelfde apotheek en samen creëerden ze hun eerste natuurlijke cosmetische artikelen met behulp van bijen producten en Griekse kruiden die al sinds de oudheid bekend zijn voor hun heilzame werking op gezond- en schoonheid.

In 1979, werd APIVITA geboren en was het eerste natuurlijke cosmetica bedrijf in Griekenland. De inspiratiebronnen zijn: de hedendaagse samenleving en de producten van de bijen, de rijke Griekse natuur en de holistische benadering van Hippocrates.

De naam `APIVITA` betekent het leven van de bij en het komt voort uit de Latijnse woorden APIS (bij) en VITA (leven). APIVITA `s naam weerspiegelt de identiteit en de filosofie voor een georganiseerde, productieve en duurzame ontwikkeling als de samenleving van de honingbij.

Het Apivita logo is geïnspireerd op de Bijen van Malia en een zeldzaam Minoïsche sierraad uit de 18e 17e eeuw voor Christus. De twee bijen, samen, vormen een eenheid, symbool van vruchtbaarheid en harmonie. Ze worden ook omringd door een open cirkel die de lier van Apollo vertegenwoordigt, deze symboliseert toewijding, duurzame ontwikkeling en het geloof in de oude Griekse cultuur.

{youtube}rdLHFi29CBY{/youtube}

 

Tags: Apivita Amsterdam,, apivita shop