Background Image

Telefoon 020 - 6183772   |   Fax 020 - 4891398

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de app MedGemak en eventueel het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

Corona zelftesten zijn weer op voorraad!
Gebruiksaanwijzing voor consument klik hier.

 

Graag uw aandacht voor het volgende tijdens de corona crises; 

  • Herhaal medicatie aanvragen voor 10:00 uur bij huisarts of apotheek kan na 2 werkdagen opgehaald worden na 11:00 uur! Bestellingen na 10:00 uur kunnen de 3e werkdag na 11:00 uur worden opgehaald.
  • maximaal 5 bezoekers tegelijk in de apotheek
  • kom zoveel mogelijk alleen naar binnen, laat uw kinderen thuis.
  • NIET naar binnen indien u last heeft van hoesten, verkoudheid of koorts en vraag of iemand anders om uw medicatie op te halen
  • Betaling alleen per pin of credit card

 

Het team van de Staring Apotheek

In de Staring Apotheek is Klaas Koers, de Apotheker eindverantwoordelijk voor de farmaceutische receptuur en daarnaast de algemene bedrijfsvoering. Naast de controle van apotheekbereidingen, medicatiebewaking, controle van recepten zal u hem ook vaak zien op de werkvloer aan de balie om de assistentes mee te helpen, specifieke vragen te beantwoorden.

BIG nummers Apothekers

drs. K.J. Koers, Apotheker : 69048598417


Regelmatig is er contact tussen de apothekers en de huisartsen en specialisten. Dit contact is er wanneer er een acute vraag of probleem is betreffend een recept. Ook is er regelmatig een arts/apotheker overleg waarin gestructureerd farmacotherapeutische onderwerpen aan bod komen.


De apothekersassistentes vervullen een belangrijke taak in de apotheek bij de verwerking van de dagelijkse recepten. Full- en parttime apotheekmedewerkers zorgen iedere dag er weer voor dat alle recepten worden beoordeeld en klaargemaakt en zo nodig zelf bereidt.
 

Voor onze handverkoop afdeling is onze drogist-medewerkster verantwoordelijk. Zij zorgt ervoor dat voorraad artikelen up-to-date en beschikbaar zijn. Zij beoordeelt samen met de apotheker wanneer er nieuwe producten in het assortiment worden opgenomen.

Verder wordt het team door een algemeen ondersteunend medewerk(st)er bijgestaan. Zij doet naast assistente taken ook administratieve werkzaamheden.
 

Als laatst bestaat ons team uit 1 bezorg(st)er die iedere werkdag aan het eind van de middag wanneer het nodig is uw pakketje thuisbezorgd.
Ook leiden wij BOL en BBL stagiaires op voor het vak apothekersassistente.