Background Image

Telefoon 020 - 6183772 

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de Service Apotheek app
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

>Herhaal medicatie aanvragen voor 10:00 uur bij huisarts of apotheek kan na 2 werkdagen opgehaald worden na 11:00 uur! Bestellingen na 10:00 uur kunnen de 3e werkdag na 11:00 uur worden opgehaald.  

Uw Apotheek en HIV medicijnen

Bij Staring Apotheek kunt u goed terecht voor uw HIV medicatie. De apotheker en de assistenten zijn goed op de hoogte van de huidige HIV medicijnen, de bijwerkingen en eventuele interacties met andere medicijnen.

Staring Apotheek heeft de meeste HIV medicijnen ruim op voorraad voor bestaande clienten, voor nieuwe clienten kan het voorkomen dat we uw HIV medicijnen pas de volgende dag (dat de Apotheek geopend is) in huis hebben.

Bij Staring Apotheek kunt u terecht voor uw HIV medicatie op alle weekdagen van 8.30 – 17.30 uur en donderdag avond tot 20.00 uur. Staring Apotheek is ook zaterdag geopend, u kunt dan van 11.00 tot 16.00 uur bij ons terecht voor HIV- en andere medicatie.

Wanneer u te ziek bent om naar de Apotheek te komen of slecht ter been, dan bezorgen we de medicijnen gratis bij u thuis, in ons verzorgingsgebied (Oud West). Bij Staring Apotheek doen wij er alles aan om uw privacy te waarborgen.

Als u vragen heeft over uw medicijngebruik, dan kunt u altijd vragen om een afspraak met de Apotheker in de spreekkamer of om een telefonische afspraak.