Background Image

Telefoon 020 - 6183772 

U kunt de apotheek een bericht kan sturen via de Service Apotheek app
De apotheek beantwoordt deze berichten van patiënten op werkdagen binnen 24 uur.

Vacature bezorger, Apotheker assistent,

Gediplomeerde Apothekersassistent

Gediplomeerde Apothekersassistent(e)
Parttime/ Fulltime, vanaf 24 uur, per direct

Over onze apotheek:

Staring Apotheek is een zelfstandige apotheek gevestigd aan de Overtoom in Amsterdam. Door onze locatie in Amsterdam Oud West hebben we een leuke kring van multiculturele cliënten. Vaak zijn dat zijn naast lokale bewoners ook expats en toeristen.

Ons enthousiaste multiculturele team bestaat uit één apotheker/eigenaar, gediplomeerde assistentes, bezorgers, drogisterij-, administratief- en algemeen ondersteunende medewerkers.
Samen werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening in teamverband. Er vinden geen bereidingen meer plaats in de apotheek. In ons team zijn collegialiteit, zorgvuldig en klantgericht werken essentieel.

Staring apotheek is open van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30, donderdag koopavond (20:00) en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Werkdagen zijn in overleg. Werken op donderdag avond en zaterdag wisselen we af met het team.

Bij Staring Apotheek besteden wij veel aandacht aan zelfzorg, voorlichting en verbetering van kwaliteit. Deze aandacht hebben we zowel binnen het team als ook voor onze cliënten.

Welke baan wacht op jou?

Je bent een belangrijke schakel bij:

  • Het bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen.
  • Het geven van voorlichting en uitgifte advies.
  • Het deelnemen aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg.
  • Je draagt nauwkeurig zorg voor het afhandelen van recepten binnen de apotheek volgens protocol, alsmede medisch farmaceutische beslisregels.
  • Het zorgvuldig bewaken van de voorraad.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gediplomeerde, flexibele collega met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Omdat er veel buitenlandse cliënten in de apotheek komen is het spreken van Engels een pré.
Ervaring en bekendheid met het assortiment en de processen in de apotheek is belangrijk.
Je bent communicatief vaardig, hebt aandacht voor details, stressbestendig en hebt een collegiale en klantgerichte werkhouding. Ervaring en affiniteit met Pharmacom-nieuw zou fijn zijn.

Wat bieden wij jou ?

Een pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Apotheken. Hiernaast bieden wij onze medewerkers ruime opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit alles in een collegiale werksfeer en de dynamische werkomgeving aan de gezellige Overtoom in Amsterdam Oud-West.

Heb je interesse in deze functie? solliciteer dan via deze website!
Voor meer info over deze baan kun je contact opnemen met Klaas Koers, apotheker, op telefoonnummer 020 - 6183772

*Sollicitaties van kandidaten, die niet over het vereiste diploma beschikken, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Mart van Berkum
per e-mail sollicitatie(at)staringapotheek.nl. Alleen sollicitaties met CV en motivatie als bijlage worden in behandeling genomen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!